WTC '78 heeft een missie en een visie met betrekking op onze tak van sport; namelijk het stimuleren van de wielersport in de brede zin van het woord in de regio Coevorden e.o.

Dit trachten wij te bereiken door:
Eenmaal per jaar organiseren wij een algemeen toegankelijke toertocht, namelijk de Ready4IT Coeverse Heuvelentocht. Daarnaast organiseren we in de winter een crosswedstrijd binnen de ICW Wintercompetitie. Deze wedstrijd is voor zowel jeugdleden als volwassenen en wordt verreden in verschillende leeftijds- en fietscategoriën. Ook deze is voor niet wedstrijdrijders toegankelijk.

Daarnaast proberen wij onze leden zoveel mogelijk de kans te geven om samen actief de wielersport te beoefenen. Bijna dagelijks is er de mogelijkheid om gezamenlijk te fietsen in verscheidene categoriën, hierbij proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met eenieders wensen en capaciteiten.
Het belangrijkste is uiteraard het plezier beleven in de wielersport en wij hebben daarbij veiligheid hoog in het vaandel staan.Terug naar Cluboverzicht