Sinds begin dit jaar hebben we weer een mooie, nieuwe website met bijbehorende app. Voor velen zal dit nog even wennen zijn, maar toch merken we dat er al veel leden zijn die het systeem van Twizzit gebruiken. De informatievoorziening voor leden verloopt vanaf nu alleen nog maar via de website, app en/of nieuwsbrief ( deze laatste ontvang je per e-mail). Om nog eventuele onduidelijkheden weg te nemen en om de juiste instellingen te vinden voor persoonlijk gebruik hieronder nog enkele tips...


 

 

 

  • Account. Via de website login (rechtsboven) kun je naar de webshop van Bioracer (mits geopend) en naar je persoonlijke WTC'78 account (mijn Twizzit). In dit gedeelte vind je dezelfde functionaliteiten als in de app.
  • Meldingen. Via je account op de app of website kun je onder het kopje 'persoonlijke voorkeuren' je instellingen aanpassen welke meldingen je wilt hebben. Het advies is om de nieuwsbrief via de e-mail toe te staan en de rest van de meldingen alleen op de app. Laat je dit wel aanstaan dan krijg je bij elk bericht op de website en/of app ook een e-mail, dus misschien onwenselijk.
  • Chats. In de app werken we met (voorlopig) drie chats: een marktplaats, MTB en een algemene chat. Dit is natuurlijk niet verplicht, je kunt jezelf afmelden. Maar let wel, je krijgt dan geen berichten meer te zien van andere leden. Vooral bij de algemene chat is dit van belang, hier worden ook afspraken gemaakt over het fietsen van bijv. toertochten en/of ritten buiten de reguliere clubritten om.
  • Kalender. In de kalenderfunctie kun je zien wanneer er clubritten zijn en kun je jezelf aanmelden als je aanwezig bent. Standaard sta je op afwezig. Als je aangemeld bent bij een rit kun je ook foto's delen via de livefeed die je dan te zien krijgt.
  • Inschrijvingen. Voor (bijna) alle bijzondere evenementen (bijv. clinics) moet je digitaal inschrijven. Dit gebeurt dan via een link die je toegestuurd krijgt. Lukt dit niet, neem contact op s.v.p.

 

  • Verbeteringen. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, laat het dan weten aan een van de bestuursleden.

 Terug naar Nieuws