Op zaterdag 27 maart a.s. zouden wij onze jaarlijkse Ready4IT Coeverse Heuvelentocht organiseren. Gezien de beperkingen die de huidige pandemie met zich meebrengt kan dit helaas niet doorgaan.

Omdat de voorjaarsrit waarschijnlijk ook niet door kan gaan en we de start van het wielerseizoen niet helemaal aan ons voorbij willen laten gaan, bieden we een alternatief aan voor onze leden. Op 28 maart organiseren we daarom een GPS tocht.


Je kunt de tocht alleen rijden of in een tweetal. Meer personen is niet toegestaan. Onderweg kun je het e.e.a. verwachten, maar daarover kunnen we niet te veel uitwijden. De afstand is +/- 80 km.

Inschrijving is verplicht.

Na inschrijving krijg je een bevestiging email waarin we alle regels en voorwaarden delen om dit coronaproof te organiseren. Houd je hier aan! Bij de inschrijving kun je aangeven of je de GPS-tocht alleen of samen met een ander clublid gaat fietsen. Wij gaan 3 dagen voor de tocht alle duo's en solo's een starttijd toesturen. De starttijd zal (afhankelijk van aantal deelnemers) tussen 9:00 uur en 11:00 uur zijn.

Aangezien we afgelopen jaar en de komende tijd niet veel kunnen organiseren als club, hebben we besloten om deze activiteit kostenloos aan te bieden.

Tijdens de rit kun je foto's en opmerkingen delen in de live feed van de activiteit in Twizzit! Erg leuk natuurlijk om te laten weten wat je er van vond, of om een foto te delen met de andere deelnemers.

Inschrijven