CONTACT

Na een lange tijd van van afwezigheid was het dan voor mij nodig tijd om weer eens mee te doen aan de voorjaarsrit van de WTC.

Mijn ochtend begon met opstaan, een bakkie koffie, en de fietskleren aantrekken. Nadat het ochtendritueel was gedaan, was het de tijd om de fiets uit de schuur te pakken.

Maar dikke pech, achterband lek (beter nu dan onderweg ????) deze maar snel vervangen en op weg naar de markt waar het startpunt was van de voorjaarsrit.

Aangekomen op de markt stond er al een mooi groepje mensen te popelen om te gaan fietsen. Welgeteld 30 man. Lang geleden dat ik zo’n grote opkomst had gezien. Maar het weer zat eindelijk ook een keer mee. Wel stond er een stevig windje, maar dat kon de pret niet drukken, mijn benen voelden best nog wel goed nadat ik de dag ervoor 175 KM in de omgeving van Arnhem had gefietst.

We hadden er zin in, vooraf nog even besproken dat we in drie groepen zouden vertrekken om de veilighied te kunnen garanderen. We vertrokken richting Nieuw-Balinge waar we daarna, via Westerbork, Orvelte aandeden waar ook de koffiestop was. Deze koffiestop werd dit keer mogelijk door Olijslager tevens onze sponsor voor dit evenement (dankzij Geert Lomans). Op de terugweg richting Coevorden speelde de wind voor sommigen toch wel parten, ook niet heel gek voor een eerste tocht vroeg in het seizoen. Maar uiteindelijk is iedereen toch weer veilig terug gekomen op de Markt. Waar we nog even stonden na te genieten van de mooie tocht die dit keer weer was gemaakt door door onze welbekende Routebouwer. Die meestal luistert naar de naam Henk Hazelaar (Alias, Heinrich von Sprudelwasser). 

Henk, weer bedankt voor de mooie tocht, ik denk namens velen van ons.

En hopen dat we met de WTC voor 2024 veel veilige kilometers mogen maken. En iedereen bedankt voor de gezelligheid deze dag.

Klik hier om een kort filmpje te zien.

Martin Grummel.

Het mooie weer komt er aan, wij hebben er alweer zin in! Jij ook? Dit is het moment om je aan te sluiten bij een fietsclub. 

 

Train samen voor een doel, ontdek nieuwe routes, ontmoet nieuwe mensen en maak samen meer kilometers.

Lijkt het je leuk om een keer vrijblijvend mee te fietsen? Neem dan contact op via info@wtccoevorden.nl

Sluit je aan bij WTC’78 en fiets 7 april mee met onze openingsrit!

www.wtccoevorden.nl

De Ready4IT Coeverse Heuvelentocht, de klassieke toertocht heeft een nieuw jasje gekregen! Wij organiseren het niet meer in Maart maar in het prachtige weekend op 18 Mei, met een uitgepijlde GPS route van 80 en 110 km door de Duitse heuvels en goede verzorging tijdens/na de rit.

Bij het aanmelden krijg je 2 muntjes en een bandje, deze kan je inleveren bij terugkomst, dan staat er een heerlijk verfrissend drankje op je te wachten en een welverdiend broodje hamburger! Tijdens de rit staat er een verzorgingspunt om je te voorzien van wat extra brandstof in de heuvels. 

  • Start: 8:00-10:00
  • Datum: 18 Mei 2024
  • Startpunt: Drostenhal, Coevorden
  • Vooraf inschrijven: www.fietssport.nl

Bij de Drostenhal is er gelegenheid om gebruik te maken van de douches en het toilet.

Graag zien we je op 18 mei, tot dan!

Vragen? info@wtccoevorden.nl

Op woensdagavond 24 januari vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats in combinatie met een nieuwjaarsborrel.

 

Afgelopen 19 november was het weer zover. Ditmaal gesponsord door Stiel Metaalbewerking, de ICW Noord wedstrijden nabij de Klinkenvlierse plas. Henk Hazelaar schreef een verslag...

Zondag 19 november 2023 staat er een ICW wintercompetitie gepland op de Klinkenvlier in Coevorden.

Na het succes van onze eerste georganiseerde gravelride vorig jaar hebben wij als club besloten dit voor te zetten. Let op, de datum is gewijzigd van 22 naar 29 oktober. Elk lid is van harte uitgenodigd om mee te doen. We vertekken deze keer wel op een externe locatie namelijk de carpoolplaats bij de Witte Paal om 9:00 uur. De route is ongeveer 55 km en voor verzorging onderweg wordt gezorgd. Ga je mee? Geef je dan even op in Twizzit. De rit staat in de kalender.

Tot de 29e!


Afgelopen zondag (24/9) was T.F.C De Ketting te gast bij ons. Johan Schipper schreef een verslag.

Beste leden,

Ook dit jaar kunnen leden van de Rabobank weer op de WTC'78 stemmen bij de Rabo ClubSupport actie. 

30 juni j.l. hebben we ons jaarlijks clubweekend gehad. Annemarie heeft voor ons een verslag gemaakt. 

HOOFDSPONSORENHoofdsponsor Ready4IT
SPONSOREN


Anholts

Doevelaar

Jonker Schoenen

Expert Klazienaveen

Café Restaurant Candia


SITE SPONSOREN
Media Sign Reclame


Back to Center

© 2019, website powered by Twizzit.com