CONTACT

Op 19 januari a.s. staat de ALV van dit jaar op de agenda. Dit combineren we met de nieuwjaarsreceptie. Graag willen we alle leden uitnodigen voor deze avond. Aanvangtijd is 20:00 bij Candia. De agenda van de ALV ziet er als volgt uit:

 

Op zaterdag 1 april organiseert de WTC '78 weer de Ready 4IT Coeverse Heuvelentocht. Tussen 8:00 en 9:30 uur is iedere fietser van harte welkom bij het Racket & Bowlingcentrum in Coevorden voor de start van deze klassieker. 

In de afgelopen jaren heeft het 'gravelbiken' oftewel het rijden over onverharde paden met een speciaal daarvoor geschikte fiets een enorme vlucht genomen. In onze omgeving zijn er al een aantal officiele toertochten georganiseerd. Wij willen niet achterblijven en kijken of wij het gravelbiken onder onze leden kunnen stimuleren. Daarom organiseren wij op zondag 23 oktober onze eerste (voor leden) georganiseerde graveltocht. Je kunt je hiervoor inschrijven via deze link. Wil je een introducee meenemen, dan graag! Laat dit wel even weten aan Richard Tent (secretaris@wtccoevorden.nl).

 

 

 

  •  
  • Zondag 23 oktober
  • 9:00 uur vertrek
  • GPS route wordt vooraf gedeeld (+/- 65 km)
  • Verzorging onderweg
  • Geen kosten
  • Inschrijven via de link

Heb je alleen een MTB? Natuurlijk kun je dan ook meedoen! We hopen zoveel mogelijk leden aan de start te zien. Heb je nog vragen, benader dan Martin, Henk of Fabian.

Tot de 23e!

Beste Leden,

Allereerst de allerbeste wensen. Dat 2022 een gezond en sportief jaar mag worden, gevuld met leuke clubactiviteiten!

Beste lezer,

Door de laatste coronamaatregelen  kunnen wij helaas geen vergunning krijgen van de gemeente Coevorden om dit evenement te kunnen organiseren. Heel erg spijtig, maar niets aan te doen. Hopelijk kunnen wij in 2022 dit evenement wel weer doorgang kunnen laten vinden.

met vriendelijke groet,

Het bestuur van WTC'78

Beste leden,

Eindelijk is het zover! Voor het eerst dit wegseizoen is buitensport in grote groepen weer toegestaan. Lees gauw verder wat dit voor ons betekent........

 

 

Beste deelnemers,

Zoals iedereen weet zijn we nog niet verlost van het COVID virus. In deze tijd is het dan ook lastig om evenementen te organiseren met veel mensen. Daardoor zijn we genoodzaakt om onze jaarlijkse Ready4IT heuvelentocht te af te lasten.

We willen de vrijwilligers bedanken die zich opgegeven hadden. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een toertocht organiseren. 

Tot volgend jaar tijdens de Ready4IT Coeverse Heuvelentocht

Elk jaar moeten wij als bestuur een algemene ledenvergadering organiseren om verantwoording af te leggen over het afgelopen jaar doormiddel van een (financieel) jaarverslag. Om welbekende redenen is het organiseren hiervan nu niet mogelijk. We hebben de leden begin januari hierover geinformeerd.

 

Helaas is het bestuur van de WTC '78 tot de conclusie gekomen dat het organiseren van een ICW wedstrijd onder de huidige omstandigheden en geldende coronamaatregelen vrijwel onmogelijk is. Helaas zullen we het evenement voor dit jaar moeten afgelasten. Het zijn teveel en te ingrijpende maatregelen waar wij (als kleine organisatie) rekening mee zouden moeten houden.

Wij beseffen dat dit voor veel (jeugd)sporters een domper is, maar het is op dit moment niet anders. Hopelijk kan het evenement als zodanig volgend jaar weer doorgang vinden. Graag tot dan, ook voor de vrijwilligers die zich al op hadden gegeven.

Afgelopen zondag (4 okt.) stond er een MTB-clinic voor onze leden op het programma. Bianca Cuiper deed ook mee en schreef het volgende verslag (waarvoor dank!).

HOOFDSPONSOREN

Hoofdsponsor Ready4IT
Hoofdsponsor Ready4ITSPONSOREN


Anholts

Doevelaar

Jonker Schoenen

Expert Klazienaveen

Café Restaurant Candia


SITE SPONSOREN
Media Sign Reclame


Back to Center

© 2019, website powered by Twizzit.com