CONTACT

Na het succes van onze eerste georganiseerde gravelride vorig jaar hebben wij als club besloten dit voor te zetten. Let op, de datum is gewijzigd van 22 naar 29 oktober. Elk lid is van harte uitgenodigd om mee te doen. We vertekken deze keer wel op een externe locatie namelijk de carpoolplaats bij de Witte Paal om 9:00 uur. De route is ongeveer 55 km en voor verzorging onderweg wordt gezorgd. Ga je mee? Geef je dan even op in Twizzit. De rit staat in de kalender.

Tot de 29e!


Afgelopen zondag (24/9) was T.F.C De Ketting te gast bij ons. Johan Schipper schreef een verslag.

Beste leden,

Ook dit jaar kunnen leden van de Rabobank weer op de WTC'78 stemmen bij de Rabo ClubSupport actie. 

30 juni j.l. hebben we ons jaarlijks clubweekend gehad. Annemarie heeft voor ons een verslag gemaakt. 

Op 18 Juni j.l. reden diverse leden de jaarlijkse bikkeltocht. Roelienke schreef een verslag.

 

 

WTC '78 Social Ride

Lijkt het je leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en een keer in een groep te fietsen? Op dinsdag 23 mei om 18:45 uur organiseren wij een social ride! Het gaat hierbij om de gezelligheid, waarbij geldt: samen uit, samen thuis. Voor wie: Of je de fiets net uit de schuur hebt gehaald, sinds kort fietst of je hebt al de nodige kilometers gefietst dit jaar, je bent welkom!

Afstand/snelheid: De afstand zal tussen de 50-60km liggen, snelheid is in overleg.Met aansluitend een drankje op het terras. (Kosten zijn voor jezelf)

Hopelijk tot dan!
WTC Coevorden

 

Op zondagochtend 23 oktober verzamelde een groep van ongeveer 20 WTC-ers zich op de Markt voor een tocht over grotendeels onverharde paden, een zogenoemde graveltocht. 

Op 19 januari a.s. staat de ALV van dit jaar op de agenda. Dit combineren we met de nieuwjaarsreceptie. Graag willen we alle leden uitnodigen voor deze avond. Aanvangtijd is 20:00 bij Candia. De agenda van de ALV ziet er als volgt uit:

 

Op zaterdag 1 april organiseert de WTC '78 weer de Ready 4IT Coeverse Heuvelentocht. Tussen 8:00 en 9:30 uur is iedere fietser van harte welkom bij het Racket & Bowlingcentrum in Coevorden voor de start van deze klassieker. 

In de afgelopen jaren heeft het 'gravelbiken' oftewel het rijden over onverharde paden met een speciaal daarvoor geschikte fiets een enorme vlucht genomen. In onze omgeving zijn er al een aantal officiele toertochten georganiseerd. Wij willen niet achterblijven en kijken of wij het gravelbiken onder onze leden kunnen stimuleren. Daarom organiseren wij op zondag 23 oktober onze eerste (voor leden) georganiseerde graveltocht. Je kunt je hiervoor inschrijven via deze link. Wil je een introducee meenemen, dan graag! Laat dit wel even weten aan Richard Tent (secretaris@wtccoevorden.nl).

 

 

 

  •  
  • Zondag 23 oktober
  • 9:00 uur vertrek
  • GPS route wordt vooraf gedeeld (+/- 65 km)
  • Verzorging onderweg
  • Geen kosten
  • Inschrijven via de link

Heb je alleen een MTB? Natuurlijk kun je dan ook meedoen! We hopen zoveel mogelijk leden aan de start te zien. Heb je nog vragen, benader dan Martin, Henk of Fabian.

Tot de 23e!

HOOFDSPONSORENHoofdsponsor Ready4IT
SPONSOREN


Anholts

Doevelaar

Jonker Schoenen

Expert Klazienaveen

Café Restaurant Candia


SITE SPONSOREN
Media Sign Reclame


Back to Center

© 2019, website powered by Twizzit.com